19 sep

Informatie over de Droog Trainen Academy (droogtrainenacademie.nl) 

Als je meer wilt weten over spiermassa opbouwen en vet verliezen, maar je wilt geen personal trainer inschakelen, dan is de Droog Trainen Academy iets voor jou. Rinus en Henry, de oprichters van deze website, hebben als doel gesteld om jou te helpen bij het bouwen van je droomlichaam.  

Het lichaam krijgen dat jij voor ogen hebt 

Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om het lichaam te krijgen dat jij voor ogen hebt. In de vele blogs wordt uitgebreid informatie gegeven over de juiste voeding en training en uiteraard ontbreken de inspirerende voor en na foto’s niet van mensen die zij geholpen hebben bij het bereiken van hun doelen.  

Zowel voor mannen als vrouwen 

Maar nog belangrijker is dat je de Droog Trainen Academy jou helpt via verschillende programma’s om het lichaam te bereiken dat jij wilt. Er zijn programma’s voor zowel mannen als vrouwen. Kies eenvoudig het programma dat voldoet aan jouw wensen en je krijgt niet alleen eetadviezen, maar ook trainingsprogramma’s, challenges en meer extra’s. Door het volgen van dit uitgedachte en geteste programma is resultaat gegarandeerd. Kies voor het Droog Trainen Protocol of het Spiermassa Protocol afhankelijk van waar je behoefte ligt. Of maak je eigen work-out programma met de DTA Workout builders. Hierbij maakt het niet uit of je net begint of al gevorderd bent en of je 2 of 6 ker per week in de sportschool te vinden bent.  

Zoals je ziet vind je bij de Droog Trainen Academy niet alleen veel informatie over het bouwen aan een fit en gezond lichaam, maar helpen Rinus en Henry je ook daadwerkelijk bij het bereiken van je doelen. Lees de interessante blogartikelen, zoek het programma dat het beste bij jou past en ook jij hebt straks het lichaam dat je altijd al hebt gewild.  Bekijk het op: https://www.droogtrainenacademie.nl/